top of page

Latest News

AWESK-u publikon uebfaqen e re!

Shoqata e Grave në Sektorin e Energjisë prezanton sot uebfaqen e re: www.awesk.org

Kjo është adresa jonë online për të komunikuar me publikun në çdo kohë.

Lexoni për historikun e qëllimet e AWESK-ut, për aktivitetet e rezultatet që synojnë forcimin dhe rritjen e shoqatës.

Struktura e thjeshtë i mundëson shfletuesit të orientohet lehtë, si dhe të marrë informacionin që i duhet shpejtë.

Zhvillimi dhe dizajnimi i uebfaqes është përkrahur nga projekti i financuar nga USAID - Sigurimi i Furnizimit të Energjisë në Kosovë (KESS) - projekt që implementohet nga DT Global.

Bashkohu me energjinë pozitive të www.awesk.orgComments


bottom of page