top of page

Latest News

AWESK prezanton logo të re e pamje të re dalluese

Brendi i ri reflekton ato tipare për të cilat jemi krenare dhe që na orientojnë në punën tonë.

Si Shoqatë e Grave në Sektorin e Energjisë karakterizohemi me energji dinamike, bashkimin e dijes, fuqinë e gruas dhe inovacionin.

Kemi punuar me përkushtim në procesin e ri-brendimit që është drejtuar dhe bërë i mundur me përkrahjen nga projekti i financuar nga USAID “Sigurimi i Furnizimit të Energjisë në Kosovë (KESS)”.

Prej sot, AWESK do të prezantohet në të gjitha komunikimet me pamjen e re.

Shpërndaje këtë njoftim pozitiv, e #rrinshpi.bottom of page